O nama

GENEINFO je kompanija koja je osnovana sa ciljem da se nova znanja iz oblasti molekularne medicine i humane genomike iskoriste za bolje zdravlje i kvalitetniji život čoveka.

Znanja iz oblasti nove generacije genomskog sekvenciranja i nove  genetske varijabilnosti koje su u osnovi različitih oboljenja iskoristiti za postavljanje precizne dijagnoze, a sa ciljem najboljeg lečenja svakog pojedinca. To je nova oblast medicine pod nazivom precizna medicina-personalizovana medicina.

U tom smislu prilagođavanje najbolje terapije svakom pojedincu je suština precizne medicine-personalizovane medicine. Preduslov takvog postupka je precizna dijagnoza, dijagnoza na molekularnom nivou, koja podrazumeva utvrđivanje uzroka bolesti na molekulranom nivou.

Pored precizne dijagnoze, a sa ciljem uspešne implementacije genomske medicine u savremeni način prevencije, lečenja i prognoze bolesti i pojedinih stanja, GENEINFO se takođe bavi i genetskim testiranjem i genetskim savetovanjem. Izborom i realizacijom najboljeg testa za konkretno stanje, kao i savetovanjem u proceni rizika ponovnog javljanja bolesti i planiranja potomstva.

U tom smislu oblasti delovanja GENEINFA su:

 

Prof. dr Ljubiša Mihajlović
066/952 0 775

Vladan Mihajlović
+381669520876

GENEINFO
Triglavska 7/2, Niš
www.geneinfo.rs
geneinfonis@gmail.com